xf

dimecres, 24 d’octubre del 2012

"LO IMPOSIBLE" LA PEL·LÍCULA MÉS VISTA

'Lo imposible' ja és la pel·lícula més vista del 2012
En només onze dies, 2,7 milions de persones han vist el film de J.A. Bayona, que està trencant tots els rècords del cinema estatal

Amb 2,7 milions d'entrades venudes i 19,5 milions d'euros acumulats des del dia de l'estrena l'11 d'octubre, 'Lo imposible' de Juan Antonio Bayona s'ha convertit en la pel·lícula més vista a l'estat espanyol el 2012. ha desbancat a 'Los vengadores'.


Després de convertir-se en la millor obertura de la taquilla espanyola (el primer cap de setmana va recaptar 8,98 milions d'euros en tres dies), superant a 'Torrente 4: Lethal Crisis' (que el març de 2011 va assolir 8,41 milions d'euros) i 'Pirates del Carib: a la fi del món' (amb 8,90 milions d'euros recaptats), el film protagonitzat per Naomi Watts i Ewan McGregor torna a liderar aquesta setmana la taquilla a Espanya amb 6,6 milions més aconseguits entre el divendres i el diumenge.

Amb aquestes xifres 'Lo imposible' baixa només dues posicions en la taquilla mundial i es queda en la novena posició.
Agència EFE Barcelona
www.ara.cat
[Consulta: 24 d'octubre de 2012]

FEM EL COMENTARI:

- Quina crítica podeu fer de la pel·lícula si ja l'heu vist? Sense explicar detalls, clar.
- Quin fet tràgic rememora?
- Per què tenen tant èxit els films que es basen en fets reals?
- Quins són els premis més importants de cinema? I d'Espanya? I a Catalunya?
- Què opines de la pujada de l'IVA (21%) als espectacles culturals (teatre, circ, cinema, ....)?
...

5 comentaris:

  1. La vaig anar a veure fa unes setmanes i realment posa els pèls de punta. Tot el que van haver d'arribar a superar aquesta família, es com molt bé diu el títol , impossible. Rememora el tsunami que va arrasar el sud est asiàtic l'any 2004. "The Impossible" és una de les pel•lícules més realistes a nivell emocional de les moltes que s'han fet. Impacte el fet de saber que es totalment real, que aquesta família existeix i que aquesta és la seva història. Tot i els terribles entrebancs que han de superar, crec que la sort els hi està molt de cara. Es mereix aquest èxit a les taquilles, i recomano que si algú encara no hi ha anat , la vagi a veure perquè val molt la pena.

    Aina Bou

    ResponElimina
  2. la veritat, és que encara no he anat a veure la pel·lícula, però tinc molt clar que la vull anar a veure. els comentaris de la gent que l'ha anat a veure són molt bons i és que et venen ganes de veure-la el més aviat possible. malauradament, recorda com ha dit l'Aina, el tsunami que va arrasar part de l'Àsia.
    Sembla impossible que aquesta família hagi pogut superar tot això i acabar junts de nou.

    Júlia Saez

    ResponElimina
  3. Sincerament, jo no he vist la pel·lícula, però vull anar-la a veure, ja que la família als que els hi va passar això són coneguts de la meva (som amics del germà de la mare, en Javi Belón) i tan bon punt vam saber que farien la pel·lícula em vaig jurar que l'aniria a veure.
    Es veu que la María Belón va donar molts detalls de sobre què i com ho va viure a la Naomi Watts per donar-li el toc més realista possible.
    Els meus pares ja l'han anat a veure i diuen que realment és molt impactant saber que han hagut de passar per aquest infern. La família té el reconeixement merescut, es mereixien la pel·lícula, igual que moltes altres víctimes.
    I respecte a la pujada de l'IVA... Puff! Tal com diuen "la cultura és un dret, no un privilegi". És una gran tocada d'ous, retallen pels punts més necessaris...

    Anna Sanglas

    ResponElimina
  4. Vaig anar a veure la pel•lícula quan es va estrenar al cinema amb les amigues i uns mesos més tard la vam llogar amb els meus pares. Personalment vaig trobar que és una pel•lícula realista i que et fa reflexionar. Sembla mentida que en una catàstrofe d'aquestes on hi han tantíssims morts, una família formada per cinc membre sobrevisqui.


    Aquesta pel•lícula rememora el tsunami que va assolar el sud oest asiàtic al 2004 i que va causar la mort a milers de persones.


    Aida Barcons Pérez
    4t ESO A

    ResponElimina