xf

dimarts, 16 d’octubre del 2012

GESTA ESTRATOSFÈRICA

El salt de Felix Baumgartner, en versió Lego
El rècord del paracaigudista austríac ja té la seva recreació en peces del joc

El salt de Felix Baumgartner s'ha convertit en una gesta històrica i, com a tal, ja li han sortit diversos imitadors i paròdies. El paracaigudista austríac que s'ha llançat des de l'estratosfera trencant la barrera del so també ha tingut la seva recreació en Lego.

Les dues hores que va durar l'ascens del globus que portava la càpsula fins a arribar als més de 39 quilòmetres d'altura, i el moment en què el paracaigudista va trepitjar terra ferma, s'han reproduït amb peces de Lego. Tant la càpsula, com el globus, el mateix Baumgartner i l'equip encarregat de la missió al complet apareixen representats per aquestes famoses figuretes de plàstic. El vídeo s'ha penjat a Youtube i a les 18.00 hores d'aquest dilluns ja registrava més de 6.350 visites.

La ruptura de la barrera de so no és l'únic rècord que ha superat la missió del Red Bull Stratos. Felix Baumgartner també ha aconseguit la plusmarca de vol en globus tripulat al superar els 37 quilòmetres d'altura, cosa que augmenta el seu èxit.

El Periódico
www.elperiodico.cat
[Consulta: 16 d'octubre de 2012]

Pels aficionats  i els participants a l'extraescolar de robòtica segurament els hi semblarà interessant i curiosa aquesta notícia. Us deixem el vídeo de la versió Lego:


Per comentar la notícia podríem reflexionar sobre la importància d'aquest salt, fora dels rècords aconseguits, per la ciència i la tecnologia. 

L'administrador del bloc

PD: si esteu interessats en fer construccions de Lego, sabeu on heu d'anar? ...

3 comentaris:

  1. El salt de Felix Baumgartner crec que ha produït un gran impacte en tota la societat, perquè es un fet increïble i poder irrepetible. Aquest home ha aconseguit a part de la ruptura de la barrera de so, demostrar com han evolucionat les noves tecnologies, perquè per dur a terme aquesta aventura hi han hagut moltes persones i moltes màquines al darrere per fer-ho possible

    Clàudia Pratdesaba

    ResponElimina
  2. Jo crec que els últims avanços en la tecnologia d'avui en dia estan arribant el punt de la ciència ficció onn pots agafar un coet i com si fos un avio anar tranquil·lament fins la lluna de turisme si hos o mireu be no es cap bogeria el que estic dient ja i an models a escala de vehicles adepta-ta per poder viatjar em mes de 10 persones a l'espai Peró no sa provat encara òbviament.


    Ricard Alba

    ResponElimina
  3. Es normal que puguin fer aquel salt, perquè en Felix Baumgartner és conegut per la particular perillositat de les maniobres que ha realitzat durant la seva carrera.
    I despres d'aquel salt de 24 milles (38.6 quilòmetres) va ser una benedicció per a les xarxes socials ja que milions d'usuaris comparteixen en la meravella del moment des dels seus ordinadors i telèfons, tabls.


    Osas Aighewi

    ResponElimina