xf

diumenge, 13 de maig del 2012

NOVA ATRACCIÓ A PORT AVENTURA

Mas inaugura la muntanya russa Shambhala de Port Aventura

- La nova atracció ha suposat la principal inversió del parc els últims anys, uns 25 milions d'euros

    

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat aquest dissabte Shambhala, la nova atracció estrella que s'ha convertit en la més costosa de la història del parc, amb una inversió de 25 milions d'euros. Amb una altura de 76 metres, Shambhala és la muntanya russa més alta d'Europa.

La muntanya russa Shambhala està ubicada en l'àrea de la Xina, al costat del Dragon Khan, que gairebé s'ha quedat petit al costat del que ja es pot considerar com la nova icona del parc temàtic de Tarragona.

Mas s'ha enfilat a l'atracció, tal com va fer fa 17 anys l'expresident Pujol al Dragon Khan, ha aprofitat per destacar que el parc és tot un referent de l'oci a escala mundial, a diferència d'altres experiències similars de la resta d'Espanya.

Vegeu vídeo de la simulació de l'atracció: http://www.youtube.com/watch?v=rQTUcowYuII&feature=related
Agències Salou
e-periódico.com [Consulta: 13 de maig del 2012]

FEM EL COMENTARI:

- Quin creieu que és l'èxit de Port Aventura a diferència d'altres parcs d'atraccions de l'estat que estan en fallida o suspensió de pagaments?
- Creieu que és una bona inversió en temps de crisi?
- Port Aventura és un dels atractius turístics de Catalunya. Per què?
...

7 comentaris:

  1. PortAventura és un complex turístic format per un parc temàtic , Va ser inaugurat l'1 de maig del 1995. Va ser el primer parc temàtic d'Espanya i actualment és l'únic que té beneficis.
    aquesta nova atracció seguramen tindra mes beneficis com diu en la notícia es la mes alta de tot Europa i aixo li afavoreix molt a mes a mes de tenir mes atraccions importants kom ara dragonkhan ..son unes de les millors atraccions del mon.
    S'innagura la muntanya russa Shambhala: el 2012Expedición al Himalaya. Construida per B&M, és una HyperCoaster de 76 metres d'alçada la primera pujada i 78 de baixada.
    Rajae Rabhi:)

    ResponElimina
  2. Jo crec que en aquests moments de crisi que estem, no es gaire bona idea gastar-se 25 milions d'euros, però a Port Aventura serà més rendible, fins i tot es guanyaràn diners perquè hi haurà moltíssima gent que voldrà anar a provar-la, mincloèix-ho, per tal de descarregar adrenalina. Però aquests diners també es malgasten, per exemple, amb sous dels polítics o amb jugadors de furbol, i aquests no fan quasi benefici, i en canvi Shambala pot aportar moltes coses a aquest magnífic parc.

    Albert Poblet

    ResponElimina
  3. Bé dons, ja que el primer cop no va funcionar ara canviarem de tema i ho farem sobre la nova atracció de Portaventura.
    Jo crec que ha set una bona inversió de diners per fabricar aquesta atracció perquè només savent que és la més alta d'europa ja implica una altaració de les hurmones per anar-hi i després si hi adjuntes el video encara n'hi han més ganes, per tant aviam si l'escola s'enrotlla una mica i ens hi porta l'any que bé com una sortida escolar per aveure com tenim l'adrenalina.
    Jaume:)

    ResponElimina
  4. Des de el meu punt de vista, jo crec que ha set una gran inversió. Portaventura ja era un lloc molt visitat i que no crec que hagin notat gaire la crisis; és un lloc de diversió on pots passar estones amb les amigues, amb la familia, amb l'equip del teu esport...
    Ja i anava gent d'arreu del món a disfrutar del Furious Baco, ara havent creat una de les atraccions més altes del món encara i anirà més gent.
    Tal com ha dit el meu amic Jaume, haviam si l'any que ve el colegi ens fa una sortida sorpresa i és a Portaventura.

    Emma Crespi

    ResponElimina
  5. Penso que per estar en temps de crisis no s'haurien d'haver gastat 25 milions d'euros en una atracció, però també penso que es una bona inversió perquè Port Aventura és un parc on ja hi anava gent, però ara al saber que es la muntanya russa mes alta d'Europa hi hauran més turistes.

    ResponElimina
  6. Ome, en primer lloc, io crec que no es que tinguin exit, es que d'alguna manera, en saben molt de vendre el seu producte, en aquest cas, Portaventura, i per això, amb les campanyes publicitaries que fan, la gent es sorprèn i, finalment, hi acaben anant. Jo, personalment, crec que es un bon benefici, perque es un dels parcs d'atraccions mes turistics d'Espanya, i ara amb la muntanya russa mes alta d'Europa, acabarà agafant més nom, i els 25 milions d'euros, ia s'hauràn amortitzat al cap d'uns anys. Sincerament, io crec que es un dels parcs amb més atractiu turistic, degut a la varietat d'atraccions i l manera de vendre'l que tenen, s'ha acabat convertin en tot un referent d'oci a escala mundial.

    ResponElimina
  7. Crec que portaventura ha fet una bona inversió, ja que és un parc conegut universalment i visitat per milers de turistes durant l'any.
    També penso que podem creure que és una xifra molt elevada la que s'ha pagat per la seva construcció, però pensant-s'ho bé tampoc és tan comparat amb el que poden arribar a guanyar, gràcies a tota aquella gent la qual voldrà viure en primera persona la sensació de està 76 metres d'alçada.

    Núria

    ResponElimina