xf

dimarts, 15 de maig del 2012

BONES NOTÍCIES!

Benvolguts seguidors/es del blog,

Avui en una de les classes ha sorgit un tema molt interessant per fomentar un debat. Al món sempre ens assabentem o volen fer-nos creure que tot el que passa és dolent, és a dir, les males notícies.

 

Rotundament NO! M'hi nego. Sabem que sempre es fa més ressò de les desgràcies que passen al nostre voltant. A tall d'exemple: que si una fallida d'un banc, un tsunami estratosfèric, un polític que realitza tràfic d'influències i estafa diner públic, unes retallades a la societat del benestar, que si els estudiants de 4t de l'ESO tenen un nivell baix en les competències bàsiques, un assassí en sèrie a NY, l'enfonsament d'un creuer, un monarca fent no sé què amb elefants, que el futur està molt negre, ...

Clar que NO hem de deixar de banda aquestes notícies "seleccionades" que dia rere dia ens "informen" els mitjans de comunicació. És important conèixer com està el món i què no hem de repetir. No obstant, em nego a creure que no passen coses bones al món. Aquelles en les que hem de fixar-nos-hi i que ens ajuden  a carregar-nos d'optimisme i positivisme vers el futur que ens espera.

JA N'HI HA PROU D'INTENAR DESMOTIVAR-NOS I INCENTIVAR AQUELLA POR QUE ENS IMPEDEIX CRÉIXER!

Siguem CREATIUS i ORIGINALS! Busquem les bones notícies! Siguem diferents als demés!

Us invitem a fer una recerca de bones notícies!!! Totes seran benvingudes!

Aquí us deixem l'enllaç d'algun blog relacionat amb el tema:

Bones notícies:  http://bonesnoticies.com/



QUE SIGUEU FELIÇOS!
                                                        L'Administrador de sompangea!


6 comentaris:

  1. Es veritat que no parem de sentir noticies dolentes,catastrofiques, tristes, ...
    I a nosaltres els joves realment els politics i l'estat ens tenen per ven poca cosa, ens diuen que en aquets temps que corren el lloc de treball es molt dificil, que vigilem el que ens volem dedicar pe endevant, que aurem de anar a altres països a treballar....
    però és que JA NI HA PROU!!! és que no es donen conte del que estant fent? ens estan desmotivant completament. Realment que ens intenten dir que aurem de triar la super carrera per poder tenir feina? que ens aurem de preocupar més per triar un ofici que hi auran 10 persones que el poden fer per que tenen un pilot d'estudis? i quan ens agem passat la tira d'anys estudian i perfi trobem ofici, de la carrera que aurem triat pensat d'això segur que tinc feina, despres què? ens trobarem que la feina que estem fent no es la que ens agrada i que putser en el futur d'allo que tagues agredat ser quan havies acabat el batxillerat, el grau superior o el que fosn penses ostres, fa anys no hi havia fenia d'aiso pero ara sí. i tu indgnat pensat m'havien dit que si agues triat aquesta modalitat auria de anar a treballar a un altre pais? i mires la gent que està treballant d'aquell ofici i penses quina enbeja que hem fa jo putser cobro més però aquet o aquesta te una recompensa més gran, fa el que li agrada.
    I total per les males noticies que ens donaven els politics o qui fos dient-nos que no ens en sortirem.
    Meritxell Jolis

    ResponElimina
  2. Es veritat, avui en dia la gent només ens desmotiva als joves dient-nos que no trobarem mai feina i que el millor que podem fer per no ser uns nini, és estudiar i estudiar. Se que estudiar ens fa decantar i adonar-nos de que les coses no són fàcils. Pero és que de la manera en que ens ho plantegen , què és fàcil???. Se que si to proposes pots treballar del què havies somiat mentre feies batxillerat. A més la crisi que estem patint està influenciant a què milers de joves no trobin feina de la carrera que havien estudiat. Molta gent avui dia diu estudia la carrera que et dongui més sortides al món laboral, pero jo crec que cada jove ha d'estudiar la carrera que més li agradi i sense cap tipus d'obligació, per aixó som joves ens hem d'equivocar no? I a més sempre val més dir-te a tu mateix , bé almenys ja ho has intentat, que no viure tota la teva vida pensant, què hauria passat si...?

    ResponElimina
  3. JO crec que el nostre problema es que ja fa temps tothom ens va ficant males noticies al cap , que les bones noticies les deixem de banda. Algú pot pensar que les deixem de banda perquè creiem que al ser bones no s'interposaran en els nostres camins de manera negativa i que en canvi les males noticies com per exemple actualment aquesta fallida de alguns bancs , per no dir tots, i l'augment d'atur cada cop més gran es podrien interposar en la nostra vida com estudiants ,i que al final podríem acabar pensant : Per què estudiar , si al cap i a la fi no podrem treballar del que ens agradi o alumillor no arribarem a treballar mai ? Crec que el que hauríem de fer és DE MOMENT deixar aquesta preocupació per els nostres pares , gent que entén d'economia i altres.I nosaltres ser més optimistes , mirar cap a un futur millor i buscar notícies que ens facin estar alegres una temporadeta com per exemple : http://bonesnoticies.com/catalunya-deu-anys-liderant-la-llista-dels-millors-restaurants-del-mon/ que ens fa saber que tot i estar passant per aquest mal tràngol , tot el món pot arribar a tastar el menjar català ja que molts restaurants catalans han estat duran 10 anys liderant les llistes dels millors del món.

    Hector Salvador Raurell

    ResponElimina
  4. Es veritat, a les noticies nomes possen catastrofes i les repeteixen mes de una vegada es fan pessades de tan sentirles.una noticia bona es mes agradable que una de dolenta, on crec que haurien de posar mes noticies bones a les noticies.

    Marc Medrano

    ResponElimina
  5. En certa manera amb la por es pot dominar a la majoria de la gent... per altra banda, cal dir que no s'ha d'estar sempre pensant en el que diuen per la televisió, que és majoritàriament dolent. S'ha d'aplicar la tècnica XEVI FAJA a l'assumptu. Avui serà un gran dia i ale!

    ResponElimina
  6. Si ens parem a pensar per un moment en les notícies que hem pogut veure al llarg de la nostre vida, arribarem a la conclusió que la majoria sempre són dolentes, i en canvi al món està ple de notícies bones les quals desconèixem.

    Hi ha alguna raó per la qual això passi... per què no omplir d’optimisme la vida?
    Poder la raó de tot, és simplement que les notícies tràgiques venen més o ens volen fer agafar por, en els moments més crítics en que la societat es troba (en el cas d’una guerra, una crisis, etc)

    Tot i així, penso que està bé que ens informin del que passa al món, però sempre hi ha algun mutiu per somriure entre els problemes.

    Núria.

    ResponElimina