xf

dimarts, 22 de maig del 2012

COMENTARIS MALEÏTS MALPARITS


QUÈ US VA SEMBLAR LA PEL·LÍCULA "MALEÏTS MALPARITS"?

Benvolguts tots,

El divendres a la nit a TV3, vam poder visionar una original i estranya pel·lícula sobre el Nazisme. Una ideologia instaurada per Hitler i el seu partit des del 1934 fins al final de la Segona Guerra Mundial. És un film de l'any 2009 dirigida pel controvertit Quentin Tarantino.

Aquí en teniu una petita sinopsi:

Durant el primer any de l'ocupació Alemanya de França, Shosanna Dreyfus presencia l'execució de la seva família a mans del coronel nazi Hans Landa. Shosanna aconsegueix escapar i fuig a París, on es forja una nova identitat com a propietària i directora d'un cinema. 


En un altre lloc d'Europa, el tinent Aldo Raine organitza a un grup de soldats jueus per prendre brutals i ràpides represàlies contra objectius concrets. Coneguts per l'enemic com Els Bastards, els homes de Raine s'uneixen a l'actriu alemanya Bridget von Hammersmark, una agent secreta que treballa per als aliats, per tal de dur a terme una missió que farà caure als líders del Tercer Reich. El destí vol que tots es trobin sota la marquesina d'un cinema, on Shosanna espera per venjar-se.
    

- Què us va semblar la pel·lícula? La recomanaríeu?

- Ens en podeu fer un resum pels que no l'hem vista?

- Quines anècdotes o curiositats us han semblat més interessants?

...  Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada