xf

dilluns, 28 de maig del 2012

EL CATALÀ DE L'ANY

JOAQUIM MARIA PUYAL GUANYADOR DEL CATALÀ DE L'ANY 2011

El nom d'aquest barceloní nascut al barri Gòtic va lligat a la ràdio i al Barça. Les seves locucions s'han convertit en un referent per als seguidors del Barça des que el 1976 va fer la primera retransmissió de futbol en català. Des de llavors, Puyal ha donat a l'imaginari col·lectiu algunes frases, com aquell "Urruti t'estimo!". Condecorat amb la Creu de Sant Jordi l'any 1993, l'any passat també va rebre el reconeixement de la seva ciutat, que el va escollir per fer el pregó de les festes de la Mercè.

El català de l'any
www.elcataladelany.cat
[Consulta : 27 de maig del 2012]

Joaquim Maria Puyal

Vegeu el discurs complet d'en Puyal després de rebre el premi, crec que és molt interessant:



FEM EL COMENTARI:

Què en penseu?
...

1 comentari:

  1. Referent al discurs que ha fet en Puyal, jo crec que és una persona molt modesta i humil i que té uns valors molt forts. Ha sabut donar les gràcies incloent, en el seu discurs, totes les persones que formen Catalunya i valorant l’esforç que fan en les diferents situacions que estan patint ja que, resumint una mica el que ha dit ell, el català de l’any són tots els que lluiten dia a dia per les seves conviccions i per a superar les dificultats en les que es veuen immersos.
    Crec que també és una persona que sap valorar el que té i que ho agraeix ja que es considera afortunat i n’hauríem d’agafar exemple ja que té raó perquè, de vegades, ens deixem emportar per l’avarícia i no ens fixem en que felicitat i diners no són sinònims; ja que la felicitat està molt més a prop del que creiem.

    ResponElimina