xf

dimarts, 13 de març del 2012

HEM PASSAT EL DIMARTS 13

Benvolguts/des alumnes,

Avui era dimarts 13! Sí, aquell dia que no sabem perquè però ens crea certa incertesa... Avui pensava que no sé el perquè es considera un dia de mala sort. Ho podeu esbrinar?  Quina és la història que s'amaga darrera aquest dia? Hi ha algun enigma que hem de saber? Si us plau!

D'altra banda, us deixo un gag dels mítics Martes y trece, una parella humorística de gran èxit dels anys 80 i 90. Busqueu més informació si us sembla!

Aquí va l'enllaç del vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=eangQry-VQY

 

Per acabar, podríeu comentar si per vosaltres ha sigut un dia més o heu tingut algun moment de mala sort...

Sigueu feliços i felices! Una abraçada de + de 5 segons! Demà també serà un GRAN DIA!

1 comentari:

  1. Dimarts 13 es considera dia de mala sort ja que des de l’antiguitat el 13 és considerat com un número que no presagia res de bo perquè a l’Últim Sopar hi havia els 12 apòstols i Jesús i es considera Judes, el traïdor, com el tretzè membre, entre altres teories. I en quant a dimarts és perquè aquesta paraula prové del nom de Mart, Déu de la Guerra i, per tant, s’associa a la sang i la destrucció.

    En la meva opinió, totes les supersticions (trencar un mirall, passar sota una escala, obrir un paraigua en un lloc tancat, veure un gat negre...) que comporta aquest dia, que en altres països és divendres 13, s’han anat incrementant amb el pas del temps ja que el més probable és que, al principi, es transmetessin oralment i que la gent hi anés afegint coses que les fessin semblar molt pitjors i que n’inventessin d’altres.

    Tot i així, mai se sap ni se sabrà si són veritat o no així que el millor és evitar-les sempre que es pugui!

    ResponElimina