xf

dimecres, 21 de març del 2012

CONCURS LITERARI 2011-12

BUSQUEM ELS NOUS ESCRIPTORS/ES DEL SEGLE XXI

Benvolguts/des alumnes de 4t,

Us fem arribar la informació del concurs literari que es realitza aquest any. És una gran oportunitat per demostrar el gran talent i domini de la nostra estimada llengua. D'aquest certamen segur que en sortiran futurs/es escriptors/es. Animem-nos a participar-hi! Els professors de 4t de Llengua i literatura catalana valoraran molt positivament la participació en l'esdeveniment. 

Antònia Capdevila, Toni Casals i Xevi Faja

 


Amb la intenció d'estimular la creació literària, el Departament de Llengua i Literatura de l'escola La Salle Manlleu convoca: El Concurs Literari Sant Jordi.

Es regirà segons les bases següents: 

- S'estableixen quatre categories: 
a. Primer cicle (alumnes de 1r i 2n d'ESO) 
b. Segon cicle (alumnes de 3r i 4t d'ESO)
c. Batxillerat i Cicles Formatius Grau Mitjà
d. Adults (pares, mares, avis, àvies, professorat, exalumnes i qualsevol altre membre de la comunitat educativa) i Cicles Formatius Grau Superior 

- S'estableixen dues modalitats: Narrativa i poesia.

- Els participants en el concurs només podran presentar un sol treball en cada modalitat.

- El tema serà lliure: Els treballs han de ser escrits en llengua catalana, inèdits i no premiats anteriorment en cap altre concurs. 

- El jurat estarà format per: El professorat del Departament de Llengua i Literatura. 

- Premis: S'atorgarà dos premis per cada categoria, un per la modalitat de narrativa i l'altre per la modalitat de poesia. Consistirà en quantitats econòmiques següents: 

categoria a: 50 € 
categoria b: 70 € 
categoria c: 90€ 
categoria d: 100€ 

- El jurat es reserva el dret de: Segons la qualitat de les obres presentades, el jurat es reserva el dret de concedir un accèssit en algun dels sis premis convocats; igualment, també es reserva el dret de declarar desert qualsevol d'aquests premis. 

- L'extensió per a les obres de narrativa ha de ser:

categoria a: entre 1 i 3 fulls DINA4 
categoria b: entre 2 i 5 fulls DINA4 
categoria c i d: entre 3 i 10 fulls DINA4 

- L'extensió per a les obres de poesia ha de ser: 

categoria a: entre 16 i 32 versos 
categoria b: entre 20 i 40 versos
categoria c i d: entre 24 i 52 versos 

- Presentació dels treballs: S'han de presentar amb títol i mecanografiats a doble espai. Ha d'anar acompanyat d'un sobre petit: a l'exterior d'aquest sobre hi constarà el títol del treball, el pseudònim de l'autor/a i la categoria i modalitat en què concursa; a l'interior del sobre hi ha de figurar el títol del treball i el nom de l'autor/a. Si es vol enviar en format electrònic s’ha d’enviar el document adjunt amb el text i el pseudònim i un altre document amb les dades personals. 

- Termini de presentació: Els treballs s'han de fer arribar a qualsevol professor del Departament de Llengua i Literatura o a l’adreça electrònica: mguitart@lasalle.cat El termini de lliurament finalitza el 13 d’abril de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada