xf

dijous, 25 d’abril del 2013

HARLEM SHAKE HISTÒRICS A LA SALLE MANLLEU 1st edition!

Benvolguts followers,

Després de moltes setmanes esperant la primícia mundial, ens aventurem a oferir-vos els primers Harlem Shake de La Salle Manlleu'13. 


Cal recordar que aquest esdeveniment es va fer amb dos objectius clars: d'una banda, el de recordar personatges històrics tot disfressant-se d'una manera molt econòmica i creativa i, per altra banda, el de passar una bona estona de convivència dins l'aula i desinhibir-nos després dels exàmens.

De moment, per causes alienes al coordinador del bloc només es pengen les versions de les classes de 4t C i 4t D. Esperem que us agradi i en feu difusió...o potser val més que no ???

Aquí us deixem els enllaços:

4t C : http://www.youtube.com/watch?v=XAlowhMr1Hw&feature=youtu.be

4t D: http://www.youtube.com/watch?v=x4_qCKfWJUA&feature=youtu.be

Les altres classes hauran d'estar ben pendents del bloc a veure si hi ha sort i es poden publicar les versions de les classes de 4tA i 4t B en les properes setmanes...

És el Harlem Shake de 4t A???
 Fins la propera!!!!

PD: esperem el comentaris oportuns ...

3 comentaris:

  1. Va valdre la pena tot aquell escàndol, el resultat és molt bo i els hi he ensenyat a la família i pensen el mateix! I es que la veritat ens va sortir de conya i ens vam fer un fart de riure amb les disfresses i els balls haha! Personalment penso que els de 4rt C som els que ens ho hem currat més, però per gustos colors!!

    ResponElimina
  2. Xevi, moltes gràcies per penjar-los, m'han agradat molt tots dos, i crec que han sigut molt originals i divertits per els vestits i el ball. Esperem els altres dos que queden per a veure com són. Merci, però es que ens tenies també bastant intrigats ja per veure'ls.

    Merci.

    Clàudia Edmundo

    ResponElimina
  3. Han sigut molt bons, sincerament no m'esperava que sortissin tant be, va valdre la pena buscar el vestuari i els detalls nomes per veure'l, m'agraden molt tots dos pero m'agrada més el de 4rt C, crec que els personatges que hem triat els hem sapigut imitar bastant be!

    Meritxell Madrid

    ResponElimina