xf

dilluns, 25 de novembre del 2013

CAP COP +

La campanya iniciada a Manlleu el dia en contra de la violència cap a les dones. 

<a href="http://www.elter.net/galeria/veure/5950247413332845489/5950247951733409986">Envia aquesta foto a un amic</a>

<a href="http://www.elter.net/galeria/veure/5950247413332845489/5950247560219632802">Envia aquesta foto a un amic</a>


Aquí teniu un anunci de fa uns anys ... per seguir reflexionant ...

6 comentaris:

  1. Jo estic en contra de la violència de gènere, tots som persones i tothom ha de tenir els mateixos drets i els mateixos deures. Quan sento notícies de homes que peguen a les dones, noto com si el món fos injust, i crec que en aquella persona se l'hauria de tancar a la presó per cadena perpètua. No hi ha dret, estem en una societat masclista on els homes dominen a les dones, i això no pot ser! Hi ha d'haver-hi igualtat de sexes!

    Ernest Martinez.

    ResponElimina
  2. Primerament, dir que trobo molt bona idea vestir l'estàtua amb el color lila i el blanc representant el dia del maltracta contra les dones. Penso que aquest tema encara està present en la nostra societat. Les dones encara estem una mica discriminades en segons quins aspectes i en segons quines religions. Crec que això ha de canviar com a canviat amb els anys, ja que si mirem uns anys enrere veurem que les dones no teniem tants drets com actualment, i això és positiu. No obstant, encara no hi ha una igualtat homogènia entre els dos sexes.

    ResponElimina
  3. La iniciativa aquesta de vestir l'estàtua de blanc i lila, va ser una bona idea per representar el dia del maltracta contra les dones, i amb aquest gest, les dones de Manlleu, intenten transmetre que elles volen que s'acabi la violència de gènere.

    Samir Bangarda.

    ResponElimina
  4. Primer de tot, vull dir que trobo molt bé que les dones tinguin el seu dia, i que puguin expresar els seus drets sense cap mena de problema. Per una altre banda trobo molt bé que l'ajuntament els hi hagi deixat col·locar aquesta estatua, i que els hi hagin deixat fer el que elles han volgut.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. No es just que nomes les dones tinguin que passar aixo de la violencia i perque no es tambe el homes ja que tots som humans i tots som iguals no hi ha ningu diferen

    ResponElimina