xf

diumenge, 13 de gener del 2013

ESTRENA DE "LINCOLN", UN FILM AMB MOLTA HISTÒRIA

Benvolguts followers,

Primer de tot, desitjar-vos a tots i totes un feliç 2013. Hem de tenir la il·lusió i la convicció que les coses aniran més bé; com vam veure l'altre dia amb l'anunci "Nolan's Cheddar", sempre hi ha moments per riure i per treure forces d'allà on sembla que no n'hi ha. 

Aquest mes de gener, com ja sabeu, és el dels premis de les grans acadèmies cinematogràfiques (els Òscar, els Globus d'or, els Goya, els Gaudí, ...) que premiaran les millors pel·lícules del 2012. Per tots els cinèfils, el nou any comença amb una estrena molt interessant. Seguint la recomanació d'uns alumnes de 4t D us passo el tràiler del film històric "Lincoln".

 

Una pel·lícula on el protagonista és el 16è president dels Estats Units, Abraham Lincoln. La trama està ambientada durant la Guerra de Secessió o Guerra Civil americana (1861-1865). Un conflicte bèl·lic entre els Estats Units del Nord i els Estats Confederats d'Amèrica (estats del sud), els quals es van voler independitzar per idees divergents, com ara l'esclavitud. El president "Lincoln", un hàbil, líder i màrtir polític, va tenir un paper molt rellevant en el conflicte.

L'estrena és el dia 18 de gener. Sabem que hem canviat d'any i el cine i les crispetes segueixen tenint un preu elevat!!! Seguirem lluitant!!! Fins la propera.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada