xf

dijous, 14 de maig del 2015

ELS ILLUMINATI: TOT UN ENIGME HISTÒRIC

A la classe de 4t A hem pogut gaudir d'una presentació molt interessant sobre l'enigme dels Illuminati, realitzada per la Chaima Mouhtadi i l'Omayma Bouzagou. Perquè en pugueu gaudir tots, aquí us deixem el prezi que han elaborat i les imatges que ens han passat d'aquesta institució secreta creada al 1776 per tal de dominar el món.


Podeu visualitzar el prezi en el següent enllaç:
https://prezi.com/4i4ry36ybj1v/illuminati/

Aquí teniu el seu guió amb moltes curiositats :
- Controlen l’economia a traves del control dels bancs centrals, la política local i internacional dels Estats Units. Els Illuminati controlen la Federal Reserve, la premsa, i les grans corporacions. També controlen l’educació als EUA mitjançant una de les organitzacions de les Nacions Unides anomenada UNESCO i es diu que varen ser ells qui van crear les Nacions Unides. 

La Chaima i l'Oumayma en plena acció.
Símbols:
- Maçoneria: organització secreta, fraternitat que s’autodefineix com a filantròpica, filosòfica, simbòlica i no religiosa.
- En la societat illuminati hi ha 33 graus on a més graus més importància i més veritat saps sobre com funciona.
- És una piràmide maçònica, un símbol per ells i a vegades amb 13 esglaons que representen els 13 graus dels illuminati de Baviera i/o les 13 famílies que al llarg de la història han tingut un gran poder sobre aquesta societat:
1)Bundy
2)COLLINS
3)ASTOR
4)DUPONT
5)FREEMAN
6)KENNEDY
7)LI LEE
8)Onassis
9)ROCKEFELLER
10)Rothschild
11)RUSSELL
12)Van Duyn
13)Reynolds 

- Roosvelt pertanyia a CFR (Council on Foreign Relation)i va ser qui va incorporar la piràmide maçònica al bitllet d’un dolar quan va arribar al grau 33.
- L’ull que tot ho veu: representa la omnisciència de Déu, va cobrar importància a partir del Renaixement. - - - L’ull també es fa servir per representar al Gran Arquitecte de l’Univers. Té origen egipci del Déu del sol.

Curiositats
Annuit Coeptisà Ell aprova el nostre començament
Novus Ordo Seclorumà Nou Ordre Mundial/ del segle
MDCCLXXVIà 1776
13 barres (colònies), 13 branca d’olivera (pau), 13 fletxes (guerra), 13 estrelles (estrelles de David).
IN GOD WE TRUST (negoci religiós, confiem en el negoci de Déu).
Mussol de Minerva, la deessa de la saviesa.
666 és un dels seus símbols ja que creuen en el satanisme


- Pares fundadors (que van firmar la Declaració de Independència i els autors de la Constitució):  John AdamsBenjamin FranklinAlexander HamiltonJohn JayThomas JeffersonJames Madison i George Washington.

Fins i tot ens han posat una cançó de la Madonna que critica l'existència dels Illuminati:
https://www.youtube.com/watch?v=VIkGtPK5x54

Per últim us deixem unes imatges que elles també ens han posat sobre curiositats i casualitats sobre aquesta institució que controla el món.

Els Simpsons preveuen el futur?



Símbol 666


 MOLT INTERESSANT I MOLT BONA PREPARACIÓ! FELICITATS CHAIMA I OUMAYMA!

Si teniu temps... poseu a la barra del cercador d'Internet el següent "www.itanimulli.com" (és illuminati al revés)... Veureu què passa!!!! Quina por!!!

Podeu fer comentaris dient què en penseu de tot plegat i si teniu més informació al respecte.

7 comentaris:

  1. Sempre he pensat que els illuminati era una agència secreta que ens controlava a tots, i la veritat veien totes aquestes curiositats cada vegada m'ho crec més, és una mica esgarrifant veure que una associació com aquesta et pot controlar. Penso que un dia o altre passarà alguna cosa referent els illuminati, algú els descobrirà o ells mateixos és donaran a conèixer. Fa una mica de por, veure que una sèrie com els simpson pot portar tant alt contingut de fets històrics, i alhora veure com per exemple la predicció de les torres bessones on veiem que al quadre hi ha un 9 del més de Setembre, o també l'imatge del zapelí.

    ResponElimina
  2. La veritat és que sempre he sentit molta curiositat sobre els illuminati, ja que no se’n parla gairebé mai enlloc però sempre apareix a tot arreu, és a dir, es com s’hi no existissin però en realitat estan sempre allà, controlant. A primera vista es pot pensar que és casualitat o mentida o simplement que no és cert i s’ho estan inventant, però si mires i et fixes bé en tot el que t’envolta pots veure el seu rastre, els seus símbols etc, i si et pares a pensar, ja no és tanta casualitat. Tota pregunta té la seva resposta, són com missatges subliminals, qui anava a dir que uns dibuixos podrien predir el que passaria en un futur, penso que eren com advertències, però advertències de ells mateixos. Es deixen veure, però ningú els dona massa importància, perquè són com els petits detalls, i aquests són els més importants.

    Andrea Alcalà Planas
    4tC

    ResponElimina
  3. Em va agradar molt la presentació que ens van fer les nostres companyes de classe, i la vaig trobar molt interessant, ja que jo no coneixia massa aquesta assossiació secreta i em va impactar les coses extranyes que provoca. Vaix trobar xocant les imatges sobretot la del bitllet d'1 dòlar i les dels simpson, perquè això deixaria entreveure molts fets com: l'Obama és illuminati? Com s'havia el creador dels simpsons el fet del zepelí o l'atac contra les torres bessones l'11 de setembre? També crec que aquesta assossiació és el que vol. Donar-se a conèixer mica en mica, perquè així la gent coneix la seva existència i així potser rebran més seguidors. Realment és com una paranoia molt gran d'aquelles que t'impacten i no saps què pensar-ne.

    Anna Rifà i Arumí
    4t ESO A

    ResponElimina
  4. Fa temps que vaig sentir a parlar dels illuminati i des de aquell moment he tingut molta curiositat i n'he volgut saber mes. El que ma sobtat de aquesta presentació es la part en què la Chaima i la Oumaima ens han enseyat que si escribim illuminati al revés ens porta cap aquella pàgina.
    Fa temps que sabia que cantants com ara Lady Gaga, Katy Perry i Beyonce eren illuminatis però no sabia que Justin Bieber ho fos! i per demostrar que es veritat ell en els brasos te dos tatuatges de símbologia illuminati, un de un ull (l'ull dels illuminati) i l'altre de un mussol (el mussol comentat en la presentació a classe).
    KARIMA BERKAHI CHILAH 4t ESO A

    ResponElimina
  5. Em va encantar l'exposició oral sobre els illuminati i crec que és un tema que s'ha de saber i que interessa a molta gent. Sobre el que van dir de les persones classificades amb números segons el grau de poder, informació, etc. dins dels illuminati hi faria un canvi. Personalment ficaria que el ROTHSCHILD són els que tenen el poder i els que ho controlen tot. Bàsicament perquè es diu i sempre s'ha dit que els qui controlen i tenen els diners tenen el poder, doncs ells en són l'exemple perfecte, tot i que tenen el poder però a la sombra. Ells són els que mouen els fils i no ens podem ni imaginar com de gran n'és el seu poder. Dic això perquè a part de veure un vídeo de 8h (no tot) sobre això, la meva mare està interesaada en tots els temes de la societat i aquests de corrupció, especulació i casos d'aquests tipus com els illuminati li criden l'atenció i llavors en parlem.
    També trobo molt fort que el dels Simpson sapigués el que passaria amb les torres bessones o el zepelí. No sé si s'ho esperava o és que ell era illuminati i era una operació planejada i introduida amb missatges subliminals per alguna raó en concret. Això si, no en tinc ni idea de qui són els que estàn ficats en tot això, però n'estic segura que els que tenen poder suficient per moure aquesta organització són els que també tenen diners suficients per poder-ho amagar.

    BERTA SERRAT PADRÓS, 4t A

    ResponElimina
  6. Quan em vaig assabentar sobre l'existència d'un grup de gent que té com a intenció dominar el món em va interessar molt investigar aquest tema. Vaig comparar el nostre món amb el món dels dibuixos animats on hi ha personatges dolents que volen dominar el món (com per exemple Les Súper nenes) ja que és una cosa que es veu molt per la televisió però que mai ningú s’hauria parat a pensar que hi hauria gent capaç d’intentar dominar el món.
    No crec en les coincidències i per tant no crec que els missatges subliminals que veiem a tot arreu com per exemple als anuncis, a espais per a nens petits, esdeveniments que passes avui dia, cançons i vídeos o actes que fan alguns famosos no tinguin ninguna relació i/o ninguna intenció concreta i que siguin així perquè sí. Trobo interessant saber de veritat què és el que fan, si tenen alguna cosa planejada i si encara són actius. La meva opinió és que tots aquests missatges subliminals que ens envien a través de Los Simpsons o a través de qualsevol altre lloc són per advertir-nos i riure’s-en a la nostra cara d’alguna manera ja que és com “ei, hola, us estem dient davant dels vostres nassos què és el que passarà, què estem planejant però no us en doneu compte. Estàveu avisats”.
    Quan em van parlar dels Illuminati, em van recomanar llegir “El Código Da Vinci” i vaig veure la pel·lícula. Em va agradar molt ja que parla d’aquest tema, diu coses interessants, aprens... i també vaig veure la pel·lícula “Ángeles y Demonios” que va del mateix i que també em va agradar molt, protagonitzades per Tom Hanks. Veure pel·lícules és una bona manera d’aprendre coses. Parlen del Sant Grial, Maria Magdalena i un possible descendent, Opus Dei, una etapa on es matava a filòsofs, matemàtics i científics per anar en contra del l’església, etc...

    ResponElimina
  7. A mi personalment m’ha agradat molt l’explicació que ens van fer les companyes de la nostre classe, ja que aquest tema dels iluminatis sempre m’ha causat molta intriga i mai he sabut ven bé que és. Ami em causa una mica de por, ja que poden arribar a fer coses realment impactants i que no acabaries d’entendre mai, és a dir es una associació que et pot arribar a controlar( és una gran paranoia). La gent no n’està gaire el corrent de que són els iluminatis, ja que potser no ens en parlen gaire el dia a dia, però poc a poc la gent hi anirà mostrant interès i aniran descobrint tot de coses relacionades amb ells. El que m’ha sorprès molt es que uns dibuixos animats com potser els Simpson poguessin saber el que passaria amb les torres bessones o el zepelí en un futur. Una de les coses que m’ha sorprès més es que, s’hi escrius iluminatis al revés et porta directament a la pàgina oficial. En resum penso que ha estat molt interessant que ens fessin aquesta exposició oral, ja que aquest tema es molt interessant i a la gent li agrada estar informada de tot el que passa a l’actualitat.
    Alba Fernández

    ResponElimina