xf

divendres, 3 de gener del 2014

EL 2014 SERÀ UN ANY GENIAL!

Benvolguts followers,

Primer de tot, desitjar-vos tot el millor per aquest nou any que tot just fa tres dies que hem iniciat...Amb l'esperança que ens porti a tots el millor del 2013 i mil coses més per seguir gaudint i aprenent de la vida...

Mr. wonderful

D'altra banda, us deixo la primera fita que em proposo per a aquest nou any...

Mr. wonderful

La primera notícia penjada al blog va sobre uns emprenedors catalans que han dissenyat una aplicació per a telèfons intel·ligents anomenada Goodorama,  la qual vol fer realitat les bones intencions de les persones. Crec que per començar el nou any no està gens malament fer-hi una ullada.

Aquí teniu l'enllaç de la notícia a l'Ara.cat:

I també l'enllaç al web dels emprenedors:

Per tal de crear el primer debat del 2014, podríem proposar que la gent comentés l'afer més important o rellevant del 2013 i els desitjos per al nou any que iniciem. No ha de ser res personal, sinó aspectes relacionats amb el nostre entorn social, polític,... Bé, ja m'enteneu, el que acostumem a comentar des de l'assignatura de Ciències Socials.

Una forta abraçada i fins dimecres!

PD: RECORDAR QUE EL DIA 9 DE GENER HEU DE PORTAR UNA OBRA D'ART QUE US DEFINEIXI O QUE EN ALGUN MOMENT US HAGI INFLUENCIAT!

3 comentaris:

  1. Començo...
    A nivell educatiu el 2013 ens deixa, malauradament, una llei retrograda i injusta per les nostres generacions futures.
    Desitjo que el 9-11-14 els catalans i catalanes puguem votar el nostre futur com a país.

    ResponElimina
  2. Penso que aquest 2013 ha estat un any dur ja que ja fa anys que portem la crisis a sobre i cada dia hi ha noves lleis com diu en Xevi que fan que el nostre país vagi de malament a pitjor. Però per mi el fet més important del 2013 es la protesta de una gran part de catalans per ser lliure.

    Jo m'agradaria desitjar un millor futur per el nostre país, dret a decidir i a ser lliure, que es retiri la llei d'educació i la d'avortament.

    ResponElimina
  3. Aquest 2013 que hem deixat, han hagut molts conflictes entre països, amb la crisis que s'arrossega de ja fa mes anys i els que manen que cada dia ens imposen més lleis que perjudiquen al nostre present i futur però cal destacar el dia 11 de Setembre, la cadena humana que es va fer de punta a punta de Catalunya!

    Aquest 2014, molts catalans esperem que el 9 de novembre les votacions siguin SI, SI i poder moure un país per a un digne futur!

    2014, FAREM HISTÒRIA!

    Judit Alcolea

    ResponElimina