xf

dimecres, 25 de gener del 2012

VÍDEOS REVOLUCIÓ INDUSTRIAL

Benvolguts/des alumnes,

Aquí us penjo els dos vídeos sobre el tema que estem tractant. Espero i desitjo que se us faci més entenedor.



Podríem aprofitar l'avinentesa per reflexionar una mica:

- Quina importància creieu que va tenir la Revolució Industrial?


- Digues un invent sense el qual seria difícil viure actualment. Raona la teva resposta.


- Us imagineu un món sense màquines? Com seria?

...

1 comentari:

  1. La Revolució Industrial és el canvi en la producció i consum. Fins a final del segle XVIII l'home només havia utilitzat eines, és a dir, que l'eficàcia depenia de la força i de l'habilitat del que les maneja. S'aconsegueix transformar l'energia, matèries primeres en moviment. Així apareix la màquina, l'agent que ha originat el major canvi en les condicions de vida.
    La tecnologia i la ciència actualment repercuteixen en tots els àmbits de la nostre vida. Depèn de com ens ho mirem, trobem avantatge i inconvenients.
    La medecina és un dels avenços més grans i importants per la humanitat. Podem gaudir d’una esperança de vida més alta i d’una salut millor. D’una manera molt directa, la higiene afecta a aquesta millora en la salut, gràcies a les instal•lacions d’aigua potable i de gas. Ha canviat positivament la convivència.
    La comunicació a llarga distància seria gairebé impossible. Actualment podem ser crítics sobre el que passa al món. Gràcies a la impremta s’ha pogut difondre la cultura i el coneixement.
    Pel consum irresponsable que fem d’aquestes tecnologies, s’ha produït el gran canvi climàtic que hi ha ara. El CO2 que originen els automòbils, les fàbriques,etc. Afecta negativament el medi ambient.

    MOHAMED CHAOUICH

    ResponElimina