xf

divendres, 13 de gener del 2012

LA FESTA DEL CEL

L'aeroport sense avions de Castelló gasta 30 milions en publicitat
Per ara no està programat cap vol tot i que el projecte es va iniciar el 2003

L'aeroport de Castelló no ha començat a operar i el seu futur és més incert que mai després que la Generalitat valenciana ha trencat el contracte amb la concessionària que s'havia de fer càrrec de la seva explotació. Tot i això, des que l'any 2003 es van iniciar els tràmits per a la seva construcció, l'empresa Aeroport de Castelló (Aerocas SL), propietat del govern valencià i de la Diputació de Castelló, ha gastat més de 30 milions d'euros per donar-se a conèixer a través de patrocinis esportius, publicitat i fires.

Sense títol

La despesa ha estat objecte de retret per la Sindicatura de Comptes [el Tribunal de Comptes valenciana, que assenyala que totes les contractacions s'han realitzat "sense acreditar la necessitat de la despesa ni la determinació del preu del contracte" i sense analitzar el possible benefici per a l'aeroport, segons informa el diari El País. A la fotografia apareix l'expresident valencià, Francisco Camps, amb el de la diputació, Carlos Fabra, durant la inauguració de les instal·lacions.


Aerocas admet que no pot determinar aquest retorn econòmic però assegura que la publicitat era necessària per atreure turistes i aerolínies.



Rafael de Ribot
elsingulardigital.cat
[Consulta: 11 de gener de 2012]

Benvolguts tots/es,

Si el diumenge al vespre no vareu veure el programa "30 minuts"de TV3 no us el perdeu. És imprescindible. És una anàlisi força seriosa de les decisions sobre les grans obres públiques en el sector del transport els darrers anys i de les responsabilitats dels diferents agents econòmics i polítics que hi varen intervenir.

Aquí us deixo el link http://www.tv3.cat/30minuts/reportatges/1826/ per veure el reportatge sencer "La festa del cel".

FEM-NE EL COMENTARI:

- Quina és la vostra opinió respecte a que l'estat espanyol tingui el doble d'aeroports que Alemanya?

- Quan veieu casos d'aquests penseu que el país està preparat per sortir de la crisi?

- L'avió és un dels transports més segurs. Quan i qui va fer el primer vol en avió de la història?

- Què és i a partir de què s'origina la Revolució dels transports, s.XIX?

- Quin és per vosaltres el mitjà de transport més indispensable?

...

4 comentaris:

  1. La meva opinió és que no serveixen tants aeroports a Espanya. Ja que Alemanya te gairebé el doble de habitants de Espanya no te problemes en aquest tema, en canvi te la meitat de aeroports que Espanya. Jo crec que es una mala distribucio de diners per part de les comunitats autonomes i els governs de Espanya. Ja que en aquestes coses es veu el perque de Espanya esta tant malament económicamente en aquesta crisi.

    ResponElimina
  2. La meva opinió és perquè no siprimir alguns aeroports,que em la crisi que hi ha encara en trauriem uns cuans calarons...

    ResponElimina
  3. en la meva opinió estic desacord perquè aquest es podria suprimir o bé invertir més diners en l'aeroport de Barcelona perquè sigui el millor i així tindriem més turisme=més diners= més coneguts= independència.
    Alemanya si en té menys és per algu i econòmicament és una de les millors d'europa, per tant podriem seguir algun dels seus passos o consells

    ResponElimina
  4. la meva opinió es que no s'hauren de gastar els diners amb coses estupides i inecesaries alemania és el pais que ara mateix eta més bé i té molts menys aeroports que Espanya i aquest aeroports són inecesaris i gasten molts diners , si volem sortir de la crisis el que hauriem de fer és gastar els diners amb coses necesaries i abans de retallar amb educació o sanitat s'haurien de retallar amb aquestes coses inecesaries .

    ResponElimina