xf

dimecres, 26 de novembre del 2014

NOTÍCIES DE TARDOR VOL.2

COM SER FELIÇOS EN TRES PASSOS

http://www.naciodigital.cat/canaldigital/noticia/16864/enginyer/google/revela/tres/passos/cal/seguir/ser/felic

Un enginyer de Google ha trobat la fórmula

- Què necessiteu per a ser feliços? Quina opinió us genera que grans multinacionals vetllin pel benestar dels treballadors? Què hi guanyen? ...

EL ROTLLO "SWAGGER" S'IMPOSA A BARCELONA ENTRE ELS ADOLESCENTS

Dues adolescents que mitjançant les xarxes ajuden a la popularitat de la discoteca
Vegeu el vídeo:
http://adolescents.naciodigital.cat/webapp/index.php?id=21260

- Creieu que el món adolescent es veu reflectit en aquest vídeo? La gent aspira a ser "popu"? Creieu que els joves cada vegada surten més aviat? Els adolescents esteu ben informats dels temes relacionats amb el sortir de festa (maneres de divertir-se sense passar-se, alcohol, drogues, sexe,...)?

EL FULL DE RUTA MARCAT PER ARTUR MAS CAP A LA INDEPENDÈNCIA

Ahir va comparèixer el president de la Generalitat explicant els passos que es seguiran després del procés participatiu del #9N. 


Artur Mas a l'auditori del Fòrum de Barcelona.

- Creieu que Catalunya acabarà essent un estat independent? Confieu en la política? ...

5 comentaris:

  1. Jo vull fer un comentari sobre la noticia de com ser feliços en tres passos. Trobo molt bé que les multinacionals vetllin pel benestar dels seus treballadors, però estic segura que si ho fan és per aconseguir un millor rendiment d’aquests, i per tant un millor progrés de la multinacional. Tot i així, crec que els treballadors també hi guanyen ja que tenen un millor ambient de treball i això també comporta més ganes d’anar a treballar i un millor humor tan a la feina com a fora de la feina.

    Pel que fa els passos que diu que hem de seguir per ser feliços, crec que més que uns passos haurien de ser uns consells, ja que cada persona té un caràcter i és diferent, i no a tothom li farà feliç el mateix. L’únic consell que donaria jo per ser feliç és ser un mateix, fer el que t’agrada, i viure cada dia com si fos l’últim, disfrutant de cada moment i cada persona.

    Marta Maneja

    ResponElimina
  2. Sobre els ‘’popus ‘’penso que els joves de avui cada cop la cosa esta pitjor ja que nens de 12,13 anys ja surten de festa i estan edictes a l’alcohol les drogues ... etc i aixó pot ser un gran perjudici per ells.
    Penso que en aquet vídeo esta reflectit la realitat actual, però jo personalment penso que esta malament, ells diuen que per ells la festa, les drogues i el sexe... es tot en aquesta vida i jo estic en contra. També penso que en els joves no hi hauria de ver els mes ‘’popus’’ i els que no ja que això nomes comporta problemes entre ells tots som iguals i no hi ha uns millor que altres.

    Basma El Amen 4t ESO C

    ResponElimina
  3. Sobre la notícia dels Swaggers:
    Penso que el món dels adolescents podria estar reflectit amb aqet video, ultimament la gent l'ho que li importa mes son els megustas i que molta gent els segueixi per les xarxes socials.
    Els joves cada vegadea surten avans ja que volen semblar més grans. Es el mateix que ara la gent fumi de més jove. Molta gent fuma per ser mes popolar i semblar més grans.
    Els adolescents estem informats de tots els temes de sortir de festa, alcohol, sexe, etc. Sabem tot el que necesitem, pero la gent no n'hi fa cas i fa el que vol.

    Laura Barcons
    4t C

    ResponElimina
  4. M’agradaria fer un comentari sobre el Rotllo Swagger ja que cada vegada em sorprèn més i va més enllà d’una simple moda. Sembla ser que actualment el “SWAG” s’ha convertit en el que diuen “un estil de vida” i per tant, molts adolescents s’han unit a aquesta tendència. Des del meu punt de vista, crec que la majoria de joves que s’hi ha unit és per falta de seguretat amb ells mateixos i també falta de personalitat, de tal manera que decideixen seguir a ideals d’aquest grup i aconseguir la popularitat entre ells.
    En aquesta edat, molta gent aspira a ser coneguda i admirada i és per aquesta raó que els que no ho aconsegueixen, decideixen acudir a aquest moviment per guanyar-se la fama (ja sigui sent RPP o simplement sortint en aquesta discoteca). D’aquesta manera aconsegueixen els “Likes”, amics i seguidors a les xarxes socials que abans no tenien.
    A part d’això crec que no s’ha de generalitzar, ja que apart d’aquest estil n’hi ha molts d’altres i això no significa que tots els joves ens comportem com aquests. També considero per una banda, que s’ha aprofitat aquesta tendència d’avançar l’edat de sortir per a crear un negoci que abans no existia, com són les discoteques de tarda. En aquestes, hi van joves d’entre 14-16, els quals molts d’ells es pot considerar que no tenen la suficient maduresa i per tant, són fàcilment influenciables quant a tendències i modes.

    Júlia Ribas
    4t A

    ResponElimina
  5. Jo voldria parlar sobra la noticia dels Swaggers.
    Realment es reflecteix en el vídeo perque la gent de ara el que vol es se popular, guay,...
    Ara surten abans per semblar gent adulta o millors que els altres i al igual que començar a consumir drogues per influencies de companys i altres.
    De informació ni a massa però sembla que els adolescents vulguin passar i fer el que ells volen penso que el perquè del que ho facin es que al prohibir-lis encara ho volen fer mes i per això no fan cas de tota la informació.
    Recomano aquest vídeo amb una petita critica: https://www.youtube.com/watch?v=D-a-i5MV5Dg
    Saïd Bangarda
    4t A

    ResponElimina