xf

dimecres, 25 d’abril del 2012

FESTES LA SALLE 2012

Ahir, dimarts dia 24 d'abril, es va iniciar la coneguda i esperada setmana cultural de l'escola, aquest any amb el nom de Festes La Salle.

El tret de sortida el va donar la cursa solidària pel Passeig del Ter, on tota la comunitat educativa (alumnes i professorat) van córrer per una bona causa (projecte al Togo de Proide).

Uns grans atletes de 4t. Crec que anaven dels primers!

El punt de partida va ser a la pista d'atletisme situada darrera del pavelló, on l'AMPA hi va muntar una bonica carpa amb un sorollós equip de so. 
Hi van haver dos recorreguts: un per 1r cicle de l'ESO (fins a la zona de l'embarcador) i un altre per 2n cicle de l'ESO i Batxillerat (fins a la colònia Rusiñol).
La jornada va ser molt festiva i va deixar amb un bon regust de boca a tots els assistents. La bona convivència a l'escola està assegurada.

D'altra banda, avui al matí han tingut lloc els Tallers socioculturals, típics de la setmana cultural. Fins a 24 tallers per triar i remenar. Per tal de veure com ha anat la jornada us convidem a visitar el bloc de les Festes La Salle, on els alumnes que realitzaven el taller de Reporters han seguit les notícies que passaven al detall i amb molta objectivitat i professionalitat.


Els futurs periodistes i reporters de La Salle Manlleu
Aprofitem l'avinentesa perquè deixeu el vostre comentari respecte a la jornada de Tallers i de les Festes La Salle en general. Som-hi?????

PD: des d'aquí us desitgem unes bones sortides culturals (al Món Sant Benet i a França) i, pels que us quedeu, unes grans jornades esportives... prepareu-vos per veure delicatessen del millor futbol! Però també de bàsquet i voleibol! Endavant!

Ens veiem a la tornada! Sigueu feliços!


3 comentaris:

  1. En general va estar bé tot el tema de tallers, l'únic detall que desentona és la diferència estratosfèrica entre les dues excursions, ja sigui d'extensió temporal, d'activitats a realitzar i tota la moguda que comporta...En definitiva que és un pèl discriminador cap als estudiants que han près una altra branca que no comporti aquesta llengua, que no en tenen cap culpa de defensar els seus interessos.

    ResponElimina
  2. Crec que estar be que es facin les festes de la Salle ja que és una manera de relacionar-se amb gent de tots els cursos.
    Responent a en David també m'agradaria dir que els que anem a França hem de fer un treball( llarg de realitzar) i els que vau anar a Bages no en teniu que fer cap. Crec que aquesta és la compensació.
    La sortida a França va està bé perquè va ser una manera de posar en pràctica els coneixements que hem après durant tot el curs i així hem pogut comprovar que els coneixements adquirits serveixen d'alguna cosa.

    ResponElimina
  3. Jo crec que esta molt bé que la Salle hagi inventat aquestes festes ja que es fan dues coses: 1)conèixer gent d'altres cursos 2) passar-to bé, que ja toca. Per una banda fer els tallers serveix per que facis noves amistats o que coneguis millor la gent dels cursos inferiors o superiors que tu. I d'altre banda, ja toca que ens poguem divertir a la nostra manera i descansar dels examens.

    ResponElimina