xf

dimarts, 1 de desembre del 2015

#BLACKfriday #CYBERmonday #GIVINGtuesday...

Aquest passat cap de setmana es donava per iniciada la campanya de les compres de Nadal amb el #BlackFriday. Un dia o tot el cap de setmana on les botigues i establiments comercials rebaixaven els seus preus per afavorir a que la gent consumís més. Després d'aquest últim cap de setmana de novembre venia el #CyberMonday, és a dir, preus també rebaixats però les compres a través de plataformes on-line. 

A MediaMarket van apujar els preus una setmana abans i després van rebaixar-los pel #BlackFriday!
Per finalitzar, avui a part del Dia Internacional de la lluita contra la SIDA (VIH), era el #GivingTuesday, un dia per donar i per ser solidaris. Tot aquest conjunt de termes en anglès són esdeveniments exportats d'Estats Units. La pregunta és "És just i necessari que es creïn aquestes campanyes de consumisme tan espectaculars i que després ens presentin el dia per donar?" "Què vindrà després?" 

Us invitem a reflexionar i a dir la vostra opinió sobre aquests esdeveniments i que proposeu més esdeveniments per finalitzar la setmana! #.....wednesday #....thursday ....

Una animació per fer publicitat sobre el #BlackFriday

Crítiques al #BlackFriday
Vídeo Campanya #GivingTuesday:
https://www.youtube.com/watch?v=8zmt9AEFv1o

Vídeo Campanya #GivingTuesday Catalunya:
https://www.youtube.com/watch?v=uFNQUyXJYyY

Per generar més reflexions sobre els valors i les necessitats que tenim actualment al nostre món, us invito a que visualitzeu alguns dels vídeos del projecte #Human. Una pel·lícula de Yann Arthus- Bertrand la qual vol reflectir els pensaments i els valors arreu del món a través de petites entrevistes a persones diferents.  És una troballa molt interessant.
Cartellera del film
Podem visualitzar el tràiler:

Enllaç de la pel·lícula i tots els vídeos relacionats:


QUÈ EN PENSEU? QUIN VÍDEO US HA SORPRÈS O US HA AGRADAT MÉS? ...



9 comentaris:

  1. M'ha agradt el vídeo de la campanya de Catalunya #givingTuesday, tots alguna vegada hem d'ajudar als més desfavorits de la societat, no sempre estem ajudant i aquest és un dia que tots hauriem de pensar en els altres una mica i ajudar, colaborar en el que faci falta. TOTS SOM PERSONES, TOTS PODRIEM ACABAR MALAMENT... Toca veure la realitat de la nostra societat no tot és el #BlackFriday...
    Mariam Abraham

    ResponElimina
    Respostes
    1. Des de 4t C et desitgem que et recuperis ben aviat!
      Els teus germans i tetes de 4t

      Elimina
    2. GRÀCIES germans i tetes! HAhaha <3 os estimo molt!!!
      Mariam

      Elimina
  2. #LUCKYTUESDAY Bona sort per a tots
    Ricard GT

    ResponElimina
  3. Hem de saber la gran sort que tenim nosaltres, de néixer on hem nascut, perquè no tos tenen la mateixa sort. I és que ajudar els altres, ens fa ser millors persones i més humans. Ens hem de recolzar tots mútuament i oferir la nostra ajuda als altres. Un petit detall , és un gran gest per la humanitat.
    #Human

    ResponElimina
  4. Principalment, hem de saber ajudar a la gent que casi bé no te res, hem de arribar a pensar per els altres, potser nosaltres ens pensem que casi bé tota la societat viu com nosaltres, però no, cadascú viu com viu, que tu visquis bé no significa que els altres també, hem de donar suport aquesta gent desafavorida, perquè pensa que potser algun dia ens podria passar a nosaltres. Tots som humans, tots tenim el mateix dret, però avui en dia, hi ha desigualtats en races, color, o fisicament... Dona un petit suport i ajuda a canviar el món!
    #Human#Praythursday

    Souhaila Abbou

    ResponElimina
  5. Crec que si ens posem a la pell dels altres, no ens caixa-riem tan del que ens falta, o mes ven dit del que volem tenir.

    ResponElimina
  6. El #FREEWEDNESDAY estaria bé. Un dia on qualsevol cosa per internet fos gratis. El que passa és que no és negoci...

    ResponElimina