xf

dimecres, 9 de desembre del 2015

ACTIVITATS OPTATIVES

"CURREM-NOS" UNES BONES CORRANDES VOL.2

Aquest és el 2n curs que es proposa aquesta activitat optativa. Ara que vénen temps de festes de Nadal, què millor que acomiadar el trimestre cantant unes bones corrandes satíriques. El que heu de fer és crear un grup, pot ser interclasse, i agafant el to de la corranda que us passem crear-ne unes de noves: poden ser de temes d'actualitat o bé dels temes tractats a classe.

Aquest any estaria bé que les gravéssiu en un vídeo.

Termini: divendres 18 de desembre
El 25 de desembre...

Enllaç amb el to de la corranda:


Aquí us passem un exemple del curs passat:



PER QUÈ NO FEM UNA "HAKA" HISTÒRICA?

Aquests darrers mesos hi ha hagut dos esdeveniments on hem pogut visualitzar unes "Haka" del tot emotives, la de la final del Mundial de Rugbi 2015 dels Alls Blacks contra Austràlia i la d'homenatge a Jonah Lomu's el dia del seu enterrament.

Per aquest motiu, en una classe va sortir la idea  de fer una Haka històrica de cada classe de 4t perquè quedi per la posteritat. L'organització seria molt complicada, per tant, es demana que 4 o 5 persones de cada classe siguin les que creïn la "Haka" fent un vídeo tutorial per als altres de la classe. Després deixaríem una sessió per fer la gravació on tothom aniria disfressat d'un personatge històric.

Termini: mes d'abril

Els All Blacks de Nova Zelada imitant la dansa maorí.
Us animeu? Pot ser un dia històric on treballaríem la cohesió i el treball cooperatiu!

Haka Final del Mundial de Rugbi


Haka homenatge a Jonah Lomu's


5 comentaris: