xf

diumenge, 15 de juny del 2014

EL GRAN ANY DEL BLOG SOM PANGEA!

Benvolguts followers,

demà entrem a l'última setmana del curs 2013-14 i és hora de passar balanç. Ha sigut un curs molt intens i amb moltes notícies que comentar. Com ja ens vam acomiadar l'altre dia, espero que aquesta assignatura ens hagi servit a tots per estar més connectats amb el món que ens rodeja i alhora ser crítics amb tota la informació que rebem dia rere dia. Sempre buscant el perquè dels esdeveniments, potser analitzant la història trobarem les respostes...

Bé, l'entrada d'avui és per deixar constància dels resultats obtinguts pel blog Som Pangea. El Sr. Google ens ha enviat les estadístiques avui mateix (15 de juny de 2014) i aquests en són els resultats, tot seguit en farem una valoració objectiva.

CURS 2013-14
Aquest és el gràfic que ens passava Google cada avaluació. Per als qui no s'ho creien.
Número totals de comentaris:  310

Classe de 4t A
Total de comentaris: 110
     1a - Naima Bouzagou (30 comentaris)
2a - Aida Barcons (29 comentaris)
3a - Bruna Maneja (13 comentaris)
4t - Karim Hantari (11 comentaris) 

Classe de 4t B
Total de comentaris: 87
1a - Anna Roca (17 comentaris)
2a - Olga Maneja (15 comentaris)
3a - Maryem El Kasmi (7 comentaris)
4t - Àlex Plans (6 comentaris)

Classe de 4t C
Total de comentaris: 113
1a - Martina Roca (16 comentaris)
2n - Pol Rifà (16 comentaris)
3r - Jordi Campàs (15 comentaris)
4t - Samir Bangarda (8 comentaris

Piulades al Twitter

Totals: 40
1a - Fatiha Lakdimi (12 piulades)
2a - Anna Roca (6 piulades)
3a - Naima Bouzagou (6 piulades)

Per tant, podem afirmar que la classe guanyadora ha estat 4t C i les tres alumnes amb més comentaris al blog d'enguany han sigut en aquest ordre: Naima Bouzagou, Aida Barcons i Anna Roca. Felicitats a tothom pel treball i interès mostrat vers l'assignatura, la veritat és que veient els vostres comentaris he après moltíssim i m'ha fet sentir orgullós de les futures generacions. Seguint aquesta línia és possible canviar el món? 

Tanmateix, felicitar a la gent que ha participat al blog fent piulades i informant-nos de diverses notícies, vídeos, esdeveniments, etc.

Per últim, demanar-vos que valoreu l'assignatura (funcionament, continguts, explicacions, metodologia, blog,...), pot ser anònim, per tal de seguir millorant curs rere curs. 

Us desitjo un bon estiu i moltíssima sort en aquesta nova etapa que iniciareu el proper divendres. Us trobaré molt a faltar!

Una forta abraçada de + de 5 segons!

Xevi

2 comentaris:

  1. Aquest curs a mi m'ha passat volant, sobretot les classes de socials, que entre reflexions i vídeos se'm feien molt curtes. La història sempre m'havia agradat, però crec que el meu interès vers aquesta branca de la cultura, ha augmentat més.

    Les classes eren molt dinàmiques i divertides. Em van agradar les representacions teatrals que feien la teoria entenedora i les classes entretingudes.

    Els power points, tot i que alguns eren llargs, al ser esquemàtics feien que el tema s'entengués més i no es fes feixuc estudiar-los. No és el mateix que t'expliquin un tema amb esquemes i idees clares, que a partir del llibre digital amb grans parrafades. A més a més, amb les anècdotes i curiositats (que es convertien en preguntes extres a l'examen), les cançons, els vídeos històrics i d'altres, crec que tots hem passat molts bons moments.

    Personalment, una de les preguntes d'examen que em costarà molt oblidar, és la de les tortugues ninja, perquè em vaig passar tota la infància mirant-les.

    Crec que el blog és un bon mitjà per fer que els alumnes estiguin en contacte amb el que passa al món i perquè aprenguin a comentar notícies quotidianes que afecten a la nostra societat.

    I finalment, penso que les classes no haguessin sigut el mateix sense el "bon dia Catalunya!" que contagiaven el bon rotllo de bon matí.

    ResponElimina
  2. Com diu l'Anna; aquest curs ha passat volant i de cop i volta ja hem acabat l'ESO. Si sóc sincera socials no m'ha agradat mai, sóc més de ciències que hi farem, però aquest any l'assignatura de socials ha estat totalment diferent a la de la resta de l'Eso fins el punt que m'ha acabat agradant l'historia.

    El funcionament de les classes era excel·lent; sempre amb un bon dia Catalunya, una petita reflexió (que de vegades acabava sent una bona estona) i els 20 minuts d'explicació que de vegades acabaven amb una cançó o un altre vídeo relacionat amb els temes.

    El contingut personalment penso que estava prou bé ja que els powers estaven molt esquematitzats i anaven molt bé per estudiar. Tot i així de vegades es feia una mica pesat haver-se d'estudiar tants punts i subpunts.
    Les explicacions eren excel·lents, res a criticar s'explicava perfecte i sempre que algú tenia una pregunta la resolies amb facilitat.

    I per últim que dir del blog?, doncs penso que és una eina super útil ja que jo he apres coses gracies el blog i com a mínim a mi m'ha agradat molt poder-hi aportar les meves opinions i els meus comentaris. No el deixis mai de fer!!!

    Sempre recordare tots els moments passats en l'assignatura, els teatres que ens feies fer, els vídeos de els fets historics, les anècdotes, les petites refelexions, els examens llargs amb els punts extres voluntaris... i tots sabem que si no fos per tu Xevi, tot hagués sigut diferent!

    Bon estiu Catalunya :)

    ResponElimina