xf

divendres, 8 de juny del 2012

PER QUÈ NO AVALUEM L'ASSIGNATURA?

Benvolguts/des seguidors/es del blog,

Em comunico per última vegada amb vosaltres. Almenys aquest curs 2011-12. Com ja us vaig comentar a la classe agrairia que valoréssiu l'assignatura amb total objectivitat i de manera anònima. Em serà de gran ajuda poder recollir les vostres opinions per millorar dia a dia. D'aquesta manera potser aguanto una mica més com a professor abans que les retallades em retallin la il·lusió. M'hi nego! 


Aquí us deixo una bateria de preguntes... No cal contestar-les totes, només les que trobeu més interessants. Mil gràcies.

El professor/a dóna resposta a les preguntes que se li formulen?

El professor/a explica la matèria amb claredat ?

El professor/a fomenta la participació de l'alumne a través de preguntes a classe?

El nivell de preparació de les sessions per part del professor és adequat?

La metodologia utilitzada per impartir la classe és variada i adequada (PPT, vídeos, ...)?

Estàs satisfet/a dels coneixements i habilitats que has adquirit en aquesta matèria?

La quantitat de deures proposats són suficients per seguir correctament l'assignatura (Comentaris de text, exercicis, exposicions orals, ...)?

Els criteris d'avaluació de l'assignatura estan clars des de l'inici del curs?


El professor ha donat resposta a l'alumnat que volia recuperar o pujar la nota de l'assignatura?


Què en penseu del blog? És útil per seguir l'actualitat?

En General quin és el teu grau de satisfacció?

Quins aspectes positius remarcaries de l'assignatura?

Quins aspectes negatius o millorables aconselles de l'assignatura?
....

Això és tot amics i amigues. La veritat , tal com us vaig dir l'últim dia, m'ho he passat genial impartint l'assignatura. He après un munt de cadascun de vosaltres. Mil gràcies pel respecte i la confiança que m'heu transmès en tot moment. Desitjar-vos tota la sort del món. Cada matí, mireu-vos al mirall i penseu: 
"AVUI SERÀ UN GRAN DIA!"

Xevi (una abraçada de + de 5 segons)

12 comentaris:

  1. 3. Si. Paricipa tothom.
    4. Sí

    Penso que el bloc és està molt bé i que és molt útil per què hi segueixi sent a l'actualitat per què així si algu no sap una cosa es pot posar aqui i veure-ho.

    ResponElimina
  2. La veritat és que le steves classes han set una menra divrtida d'aprendre, i sobretot a l'hora d'explicar la metèria amb exemples clars (com per exemple com funciona la borsa, o les abdicacions de baiona). Tothom participa i sino ho fa, tu ho intentes. Hem tingut moments per trencar el gel, i això en ha anat molt bé a tot per no aburrinos, sobretot amb el joc de les abraçades. Moltes gràcies per tot Xevi :)

    ResponElimina
  3. Gràcies a tu aquest any m'ho he passat molt bé fent aquesta assignatura i ets un professor esplèndit m'agradaven les teves classes i com explicaves.
    Ha sigut una de les meves assignatures preferides perquè l'he trobat molt interessant. Et preparaves cada classe molt bé i també amb els teus power points... també cal dir-te que ens feies participar a tothom i que si no ho enteniem tu ens ho tornaves a explicar perquè ho puguessim entendre.
    El blog ha estat molt interessant de veure notícies importants.
    En fi res més de dir que aquest curs.
    Moltíssimes gràcies Xevii per aquest curs inoblidable!
    Gràcies per les teves classes divertides.
    Et trobarè molt a faltar perquè professors com tu n'hi han molt pocs :)

    ResponElimina
  4. En principi voldria dir que m'han agradat molt les teves clases, ja que eren massa divertides...
    També voldria dirte que has set un gran professor durant tot el curs, i que gràcies per la teva gran "paciencia" amb nosaltres, i que mai ni jo i tots nosaltres oblidarem els grans moments passats amb tu Xevi !

    Moltissimes Gràcies per tot.. Segueix així que tal qual ets massa... :)

    ResponElimina
  5. Per començar m'agradaria dir que trobarem a falta els teus powers, els teus vídeos, les trencades de gel del començament de la classe de 10 minuts que es podien allargar mitja hora o més.
    Jo no respondre cap pregunta per que ets molt bon profe però vull dir una cosa: quan expliquis els powers no anar tant ràpid i una mica més lent, els alumnes tu agrairan. És només una opinió no tu prenguis malament.

    Moltes gràcies per fer d'una assignatura que no i tenia gaire interès a tenir-ne molta.

    ResponElimina
  6. M'ha agradat molt la metodologia que has impartit a la classe. Vídeos; n'hauríem de veure més, però no hi ha temps. Dir que molts PPT estan molt ben fets, només trobo un inconvenient en alguns PPT per les persones que els hi costa més. Alguns estan massa esquematitzats, i a l'hora d'estudiar és més difícil de similar. Una solució podria ser passar alguns apunts a aquests. Perquè un PPT esquematitzat et va molt millor per tu a l'hora d'explicar.
    El meu grau de satisfacció és un 10, per tant, animar-te a seguir cap endavant. Crec que l'ingredient fonamental que ha fet que les teves classes funcionin és la teva il·Lusió que has sabut encomanar-nos-la. Promet-me que mai la perdràs!

    ResponElimina
  7. En quant a les preguntes contestades, gairebé un 10. Recalco que els PPT estan molt ben fets i la metodologia és molt bona. L'explicació està molt bé, sobretot quant fas aclaraments de manera més planera i entenedora.
    Tal com dius sempre, la història ens servirà en un futur, i això espero ajaj.

    El blog és útil llàstima que no l'hagi seguit tant com voldria.
    De positiu, gairebé tot.
    De negatiu, ets massa bona persona, i això fa que a vegades et passin per sobre o siguis un pèl massa permisiu. El fet de voler-te posar al lloc dels altres està molt bé, però a vegades arriben a abusar de la bondat.
    Res més a dir, tant de bo estiguessis a batxillerat.
    PD: els teus exàmens han set els que m'han costat més de preparar i alhora els que han donat més bons resultats

    ResponElimina
  8. Què puc dir que no s’hagi dit ja? Doncs bé, el que més m’ha agradat de la teva assignatura és que sempre trobaves la manera de motivar-nos, ja fos mitjançant vídeos, xistes, anècdotes, etc. i aquests deu minuts "per trencar el gel" s’agraeixen molt ja que també ens van permetre aprendre coses noves.
    Gràcies per fer que l’assignatura de socials fos entretinguda i interessant mitjançant els PPT, vídeos, etc. i per haver respost tots els nostres dubtes.
    També s’ha de valorar la teva paciència, preparació i, sobretot, la teva il•lusió que ens has sabut transmetre.
    Per finalitzar dir, i crec que no només parlo per mi, que et trobaré a faltar molt.
    Simplement gràcies per tots els bons moments que ens has fet passar i tot el que has compartit amb nosaltres. :)

    ResponElimina
  9. Ha sigut un honor tenir-te com a professor de Socials. Dir que has fet que per primera vegada trobi interessant l'assignatura de Socials per la metodologia que utilitzaves.Els cinc minuts de fer tonteries o relaxar-nos anava molt bé i sempre ens treies un somriure.
    Gràcies per la teva paciència amb nosaltres.
    Una forta abraçada.
    Pd: No canvis mai

    ResponElimina
  10. La veritat es que ha sigut tot un plaer, passar un munt de hores am tú ,sobretot de bon matí fent català , la nostre assiganatura preferida, i tot un honor divendres a la tarde amb les classes relaxades, amb vídeos,amb xistes,etc.. Aquest any hem aprés moltíssimes coses gràcies a tu, no només a nivell acadèmic sino coses del dia a dia que s'han de tenir present en tot moment. Xevi les classes de 4tA han sigut tota una aventura, segur que perduraràs moltíssim a La Salle, perqueè ets un GRAN professor :)) gràcies per tots els somriures compertits!
    PD: ET TROBARÉ MOLT A FALTAR, NO CANIIS MAI, MAI T'OBLIDAREM!

    ResponElimina
  11. Xevi,les teves classes han estat genials i no crec que tingui res a dir sobre alguna cosa negativa que hagi pogut passar, pues tothom s'equivoca. T'has explicat molt bé en les teves classes i el sistema també ha anat molt bé. M'alegro d'aver-te tingut com a professor.Ets genial!
    Ah per cert el blog està bé i és un altre mètode d'aprendre tot i que trobo que ha faltat particioació en aquest.
    Bueno fins ben aviat!! Mai t'oblidarem, ni tampoc oblidarem les grans classes que feiem, sobretot quan parlaven de la nostra vida i el nostre futur. Segueix així perquè segur que retalles les retallades abans que et retallin!!!

    ResponElimina
  12. Xevi, el que hem viscut tots junts aquest any no es pot explicar amb paraules, hem après moltíssim amb tu, a la vegada que ens divertiem i disfrutavem de l'assignatura. Tal com dius tu, hem fet història. No sol passar que un professor marqui tant a la teva vida dels seus alumnes, pero de la manera que ho has fet tu, que has entrat a les nostres vides, tot aixo que hem viscut plegats serà impossible d'oblidar. Que una assignatura t'apassioni i et motivi o no, penso que en part dapèn del professor i de l'empenta, interès i motivació que ell i posi, però xevi, amb la il•lusió que ens portaves tu a les classes l'assignatura no podia haver estat més interessant, i aquest any a part de fer el temari que ens tocava també hem tractat molts temes de l'actualitat, i penso que el blog es una bona idea per estar tots més connectats i al cas de tot el que passa al món. En resum aquest any l'assignatura de socials ha estat de les més interessant i amb la que més he après. Sempre hi han hagut alguens classes amb més tensió o bé que s'han fet pesades, però la meva valoració d'aquest any es un 10. Segueix així Xevi i no canviis mai!!

    ResponElimina